Начало
За студенти
ДИСКУСИИ
фирми-участници
За работодатели
за дни на кариерата

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Посетете най-големия кариерен форум „Национални дни на кариерата“ и се срещнете с водещи български и международни компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Събитието се провежда в 7 града в България, а входът е свободен!

НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА 2015

Не просто работа, а работа с гаранция за успех!

Работата е важна част от живота на всеки. Като млади хора, вие държите в ръцете си възможността да успеете, стига да предприемете действия сега! Никога не е твърде рано да се включите в стажантска програма или да стартирате кариера от junior позиция. Открийте вашата още тази пролет!

С какви работодатели ще се срещнете?

Всяка година „Национални дни на кариерата“ събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. 

Участвайте в дискусионните панели

По време на събитията в София, Варна, Свищов и Пловдив ще можете да се включите в дискусионни панели, където представители на различни компании ще обсъдят заедно с вас, актуални теми, свързани с пазара на труда и стартирането на кариера!

Получете кариерни съвети и консултации

CV клиника - Освен на щанда на JobTiger, ще може да получите кариерни съвети, консултации как да подготвите CV-то си, как да се представите най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът. Нашите специалисти по кариерно консултиране и подбор на персонала ще ви очакват, заедно с представител от HR отдела на Nestle.

Personal Brand – Искаш да се научиш да се справяш по-добре на интервю? Искаш да знаеш как да избегнеш грешките? Искаш да се превърнеш в кандидата, с който работодателите винаги се свързват? Предлагаме ме ти топли истории от кухнята. Индивидуалните консултации, които кариерните специалисти от JobTiger ще провеждат през целия ден, са изключително полезно нововъведение. В рамките на тези разговори, те ще консултират амбициозни млади хора по темата „Как да изградим своя персонален бранд“. Споделените съвети могат да бъдат използвани от младежите още в рамките на събитието и да подпомогнат търсещите работа в цялостното им добро представяне пред работодателите.

Посетете предварителните срещи във всеки град!

Не пропускайте да посетите и предварителните срещи във всеки един от седемте града, за да получите съвети как да се подготвите за „Национални дни на кариерата“ 2017. Професионалистите на JobTiger и Nestle ще ви очакват!

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА JOBTIGER
(+359) 2 49180 22
(+359) 2 94 33 886
(+359) 884 505 609
Медийни партньори:
Със съдействието на: